Nærområde og fællesskaber

Vores nærområde er præget af al den fantastiske byudvikling, som indtil nu har givet bydelen; Ragnarock – Museet for pop, rock og ungdomskultur, en skabende højskole, et unikt danseteater, nye familieboliger og en containerstribe fyldt med spændende butikker, kafferisteriet Mørk, Musicon Microbryggeri, et tømreværksted, en lampedesigner og mange flere spændende mennesker og deres virksomheder.

Rabalder Parken er et regnvandsanlæg på Musicon forklædt som skatebane og park. Parken har vundet flere priser: Bæredygtig Beton Prisen, Byplanprisen, Børnenes rekordbogspris og har været finalist i to internationale design- og klimakonkurrencer, på grund af sin innovative løsning af regnvandsproblemer Rabalder Parken er åben hele året og der er gratis adgang.

Musicon har fra starten været tænkt om en bæredygtig bydel. Derfor elsker vi vores fundament i bydelen og glæder os til udvikle grønt og bæredygtigt – med masser af faglighed og viden, naturligvis!

Fra hjerne til hånd – på bedste Musicon vis!

Parkering

Omskifteligheden giver nogle gange vores besøgende udfordinger. Men for det meste kan du finde parkeringsplads på Pulsen 15.

Det kan være parkeringsmuligheder som er flyttet midlertidigt eller måske kommer du midt under Rabalderfestivalen og skal finde vej imellem alle de glade mennesker.

Vi gør vores bedste for at opdatere dig om parkeringsforhold. Du kan læse mere om de aktuelle parkeringsforhold her

Kontakt os

Skriv til os på mail her eller via formularen herunder – hvis det skal gå hurtigt kan du altid ringe.

Ring til os: +45 2247 6445

Adresse

Musiconcrete

Basgangen 5b, Musicon

4000 Roskilde